OVE SUBOTE OD 19 SATI

Dinamu i Boysima za 12. rođendan stiže 'najdraži' protivnik - splitska Torcida

19.03.2024 u 19:11

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala prvenstva Hrvatske u futsalu, aktualni prvak države Futsal Dinamo igra protiv splitske Torcide. Utakmica se igra u subotu, 23. ožujka u Domu sportova II s početkom u 19 sati.

Futsal Dinamo je u doigravanje ušao s treće pozicije, a Torcida sa šeste. Četvrtfinale se igra na dvije pobjede. Uzvrat je na rasporedu idućeg tjedna u Splitu (vjerojatno 28. ožujka), a potencijalna majstorica 2. travnja u Zagrebu.

Pobjednik ovog četvrtfinalnog para u polufinalu će igrati protiv boljega iz dvoboja Stanoinvest Futsal Pula – Crnica.

U Domu sportova II ove subote odigrat će se peti međusobni susret između Futsal Dinama i Torcide. Futsal Dinamo je slavio u oba zagrebačka dvoboja. Prvi međusobni ogled odigran u Splitu završio je rezultatom 1:1, a posljednji, odigran 19. siječnja 2024., 4:1 pobjedom Torcide.

Splitski klub ostvario je svoju jedinu pobjedu nad Futsal Dinamom na proslavi svojeg 40. rođendana, a Futsal Dinamo će tražiti revanš ove subote na proslavi svojeg 12. rođendana.

Pokojni Mate Čuljak i aktualni trener prve momčadi Dinama Matija Đulvat osnovali su Futsal Dinamo 21. ožujka 2012. godine. Dvije godine kasnije (2014.) klub je počeo funkcionirati prema članskom modelu 'jedan član, jedan glas', a prošle sezone (2022./23.) osvojio je svoj prvi naslov prvaka Hrvatske.

Futsal Dinamo, tako, u pohod na obranu naslova prvaka kreće protiv ljutog rivala iz Splita na proslavi svojeg 12. rođendana.

Ulaznice za utakmicu u pretprodaji prodaju se jako dobro te iz Futsal Dinama pozivaju svoje navijače da nabave ulaznice što ranije.

Cijena ulaznice iznosi 5 eura, dok djeca rođena 2012. i mlađa imaju slobodan upad.

Preostali parovi doigravanja su:

  • Square – Osijek
  • Futsal Pula – Crnica
  • Olmissum – Novo Vrijeme