FUTSAL

Veliku Torcidinu pobjedu nad Dinamom pratili Aljoša Asanović i Iris Livaja

19.01.2024 u 23:43

Bionic
Reading

U utakmici 11. kola 1. HNML na splitskim Gripama MNK Torcida upisala je 4:1 pobjedu nad Futsal Dinamom

U slavljeničkom raspoloženju, obilježavajući 40. godišnjicu MNK Torcide na Gripe je stigao 'omiljeni' gost, odnosno Futsal Dinamo.

Dovoljno da ionako vesela atmosfera bude još 'veselija'. A kakvu je pažnju privukao ovaj dvoboj potvrđuju fotografije ispunjenih tribina, ali i uzvanika. Među okupljenima bili su i legendarni Hajdukov igrač Aljoša Asanović, čiji sin Antonio nosi dres Torcide.

Bila je na tribinama i Iris Livaja, supruga Hajdukove ikone Marka, koji je s prvom momčadi Bilih na pripremama u Istri. Oko Cropixovog fotoreportera uhvatilo je u objektivu i Marija Budimira, bivšeg vaterpolista, ali i Jerko Marinić Kragić, aktualni vaterpolski reprezentativac, koji se prije par dana okitio europskim srebrom.

Nakon izjednačenog početka dvoboja, gosti su polako preuzeli inicijativu i do vodstva došli pogotkom Dekanića sredinom poluvremena. Kako se približavao kraj poluvremena domaćini su bili sve bolji, no na predah se otišlo s minimalnim vodstvom Futsal Dinama.

U drugom poluvremenu na krilima uzavrele atmosfere s tribina Torcida je u potpunosti izdominirala i pogocima Kovačevića, Legčevića, Družijanića i Grubišića došla do velike pobjede i na pravi način proslavila rođendan.

  • +34
Futsal: MNK Torcida - Futsal Dinamo 4:1 Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec