sve je po 'zakonu'

Dinamo uoči nedjeljnog derbija na Maksimiru hladno odbio molbu Rijeke

23.02.2024 u 14:41

Bionic
Reading

U 24. kolu SuperSport HNL-a Dinamo u nedjelju (15 sati, MAXSport1, MAXtv) na Maksimiru dočekuje vodeću Rijeku. Stadion će gotovo sigurno biti rasprodan, Rijeka je uoči derbija imala molbu za svoje navijače, no 'modri' su odbili

Za navijače Rijeke je osigurano 2000 ulaznica za nedjeljni derbi Dinama i Rijeke na Maksimiru (15 sati, MAXSport1, MAXtv). No, interes Armade je ogroman pa su ulaznice doslovno razgrabljene u rekordnom roku.

Zato je Rijeka od Dinama službeno zatražila i dodatni kontingent (na kojeg imaju pravo!), ali iz Zagreba je stigla hladna odbijenica!

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Priopćenje Rijeke prenosimo u cijelosti.

'Ovim putem obavještavamo Vas da je zahtjev za dodatnim ulaznicama za nedjeljnu utakmicu između GNK Dinamo i HNK Rijeka odbijen od strane GNK Dinamo. Samim time više nema dostupnih ulaznica za južnu, gostujuću tribinu. Blagajne HNK Rijeka radit će u petak od 16 do 20 sati, te u subotu od 9 do 13 sati za potrebe promjena nositelja ulaznica. U isto vrijeme na blagajnama se možete učlaniti u HNK Rijeka, te kupiti polusezonsku pretplatu za domaće utakmice', objavili su iz kluba.