opet ti grci...

Sergej Jakirović nije presretan ždrijebom: Čeka nas jako uzavrela atmosfera...

23.02.2024 u 13:46

Bionic
Reading

Grčki PAOK je protivnik Dinama u osmini finala Konferencijske lige, a susrete protiv neugodnog suparnika komentirao je trener 'modrih' Sergej Jakirović

Dinamo će protiv Paoka 7. travnja biti domaćin u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige, a sedam dana kasnije čeka ga gostovanje u Solunu.

Trener Dinama Sergej Jakirović komentirao je ždrijeb, 'modre' nije pomazila sreća...

'Svejedno nam je bilo koga ćemo dobiti, sve su to jako dobre momčadi, na kraju smo dobili PAOK. Dobro ćemo ih analizirati, najbolje se pripremiti i odigrati dvije dobre utakmice, pokušati proći dalje. Prvu igramo kući pred našim navijačima što je dobro, pokušat ćemo odigrati što bolje kako bi s prednošću otišli na uzvrat u Grčku', rekao je Sergej Jakirović.

  • +53
Dinamo - Betis, Konferencijska liga Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

PAOK je ove sezone igrao s Hajdukom u 3. pretkolu. Prva utakmica u Splitu je završila bez golova, a Grci su u uzvratu u Solunu pobijedili 3:0.

'Saznat ćemo što više stvari o njima. Znamo da su već početkom sezone igrali protiv Hajduka, pogledat ćemo i te utakmice, ali i njihove posljednje nastupe. Pripremit ćemo se najbolje što možemo. Znamo da nas čeka uzavrela atmosfera, ali naši su igrači navikli igrati pred takvim ambijentima, tako da vjerujem da ćemo odigrati dvije dobre utakmice', zaključio je Jakirović.

>> više statistike potražite OVDJE.