nema mjesta za njega

Dinamo u zadnjim trenucima prijelaznog roka ostao bez još jednog igrača; na Maksimir je stigao kao pojačanje, ali odlazi već nakon tri utakmice

20.10.2020 u 14:01

Bionic
Reading

Damjan Daničić je posuđen Varaždinu gdje će ostati do kraja ove sezone u kojoj je za Dinamovu prvu ekipu skupio tri nastupa bez golova i asistencija

Dinamo je u zadnjim trenucima prijelaznog roka ostao bez jednog igrača. Damjan Daničić je posuđen Varaždinu gdje će ostati do kraja ove sezone u kojoj je za Dinamovu prvu ekipu skupio tri nastupa bez golova i asistencija.

Daničić je za Dinamo debitirao u siromašnom remiju bez golova protiv Istre. 'Modrima' se 20-godišnji branič priključio na zimu kada je stigao iz Voždovca. U isto vrijeme za Dinamo su potpisali i nekadašnji kapetan mlade momčadi Arsenala Robbie Burton i Argentinac Matias Godoy koji je ekspresno napustio Dinamo.

Daničić se pak zadržao polusezonu u Dinamu II, a ove i debitirao za prvu ekipu. Ima srpsko i hrvatsko državljanstvo. Iako je rođen u Zagrebu karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi za koju je igrao u mlađim kategorijama. Osim za Zvezdu i Voždovac, igrao je i za Grafičar, a bio je i u U-19 reprezentaciji Srbije.

Sada će karijeru nastaviti kod Samira Toplaka u Varaždinu gdje će se za minutažu boriti s Japancem Uratom. Daničić je tako postao četvrti igrač koji je iz Dinama otišao na posudbu u Varaždin. Tamo su već Dinko Horkaš, Stefan Milić i Neven Đurasek. S njima je bio i Tin Hrvoj, ali njega je Varaždin vratio nakon mjesec dana.