FEŠTA U DVORANI

Dinamo u Našicama za pomoć nesretnom BBB-u

23.01.2016 u 09:04

Bionic
Reading

Futsal Dinamo će u Našicama odigrati prijateljsku utakmicu na kojoj će se prikupljati sredstva za legendarnog člana BBB-a kojemu je sreća pred početak rata okrenula leđa

MNK Futsal Dinamo pokreće humanitarnu akciju u suradnji s MNK Našice te navijačima Dinama, BBB-ima. Cilj akcije je prikupiti novčana sredstva koja će biti donirana navijaču Dinama Marijanu Šimiću koji je 1990. stradao na utakmici u Splitu. Vrhunac ove akcije bit će u subotu (30.01.2016. kada Futsal Dinamo gostuje u Našicama. Utakmica je na rasporedu od 19 sati u dvorani OŠ Kralja Tomislava u Našicama.

Konkretno, navijači će u KND BBB (Ilica 37) od ponedjeljka 25. siječnja prikupljati dobrovoljne priloge, a 10 kuna od svake ulaznice (cijena 20 kn) biti će donirano Marijanu Šimiću. Osim novčanih priloga navijači su pribavili i ostale potrepštine (drva, hranu) za svojeg člana te poručuju da oni nikada neće zaboraviti svoje ljude koliko god teška situacija bila.


Gostovanjem u Našicama Futsal Dinamo će uveličati proslavu desete godišnjice postojanja MNK Našice koji se trenutno natječe u drugoj Hrvatskoj malonogometnoj ligi Istok. Uvertira za ovu humanitarnu utakmicu biti će akcija učlanjenja u centru Našica te utakmica mlađih kategorija NAŠK-a i Nize od 18 sati. Nakon utakmice domaći navijači Dinama organizirali su 'Plavu noć' na kojoj će se međusobno družiti navijači i igrači te tako još više približiti Klub svojim članovima.

'Ova akcija nam je izuzetno važna, jer s njom pokazujemo kako nismo zaboravili na prijatelje ni nakon puno godina. Uvijek je lijepo pomagati ljudima, a kako smo mi Klub koji postoji zbog navijača/članova nastojimo im se na ovakve načine odužiti. Oni su ti koji stoje iza ovog Kluba te sve pohvale za humanitarne akcije idu njima. Isto tako, drago nam je promovirati futsal po Hrvatskoj, jer smatramo da je to sport koji će u budućnosti još više rasti, a upravo su sredine poput Našica ključ razvoja,' Izjavio je potpredsjednik Futsal Dinama Juraj Čošić te pozvao sve navijače da podrže akciju.