veliko pojačanje

Dinamo svim silama želi dovesti sjajnog Brazilca; nakon što im je odbijena ponuda od 600.000 eura, sada šalju poboljšanu verziju

27.05.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Dinamo ne odustaje od 25-godišnjeg brazilskog stopera iz Gil Vincentea. Nakon što su im Portugalci odbili ponudu od 600.000 eura, sada spremaju novu

Kevin Theophile Catherine odigrao je svoju zadnju utakmicu za Dinamo. Francuski stoper je odbio potpisati novi ugovor, a klub ga je poslao u b momčad i sada se samo čeka da i službeno napusti klub. U Dinamu neće očajavati i već su se bacili u potragu za jednako kvalitetnim ili čak i boljim rješenjem.

Prema pisanju Sportskih novosti, našli su ga u portugalskom Gil Vincenteu. Na meti Dinama je 25-godišnji Ygor Nogueira. Brazilac je u portugalski sastav došao na ljeto 2019. godine iz Fluminensea, a ove je sezone u 21 utakmici upisao i dvije asistencije. Ima 187 centimetara, a najveće vrline su mu skok i čitanje igre, dok slabije igra nogom.

Jedan od najboljih Dinamovih stranaca u povijesti, Portugalac Tonel, ga je za Sportske novosti opisao kao jednog od top 10 braniča u portugalskoj ligi. Igor Jovićević je dao zeleno svijetlo i klub je krenuo po Nogueiru. Ponudili su najprije 600.000 eura, no Portugalci su to odbili i tražili dosta više.

Dinamo neće odustati već sprema novu ponudu za sjajnog brazilskog braniča, a u tom poslu bi im mogla pomoći i pandemija koronavirusa, odnosno kriza koja slijedi za njom. Nogueira ima samo još godinu dana ugovora s Gil Vincenteom, a zbog krize koja dolazi će cijene i tako pasti.

Ako žele nešto zaraditi, Portugalci će ga morati prodati ovog ljeta jer već za pola godine može dogovoriti odlazak u Dinamo potpuno besplatno. Izgleda da su modri u jako dobrom položaju, a Nogueira jako blizu Maksimira.