Evo razloga za slavlje

Dinamo se pojačava uoči susreta s Villarrealom; ovo nitko nije očekivao, a hrvatski prvak nije mogao dobiti bolje vijesti

02.04.2021 u 19:10

Bionic
Reading

Damir Krznar otkrio je kako bi se do utakmice s Villarrealom u potpunosti trebali oporaviti ozlijeđeni Bruno Petković i Joško Gvardiol što nitko nije očekivao ovako rano

Dinamo u subotu od 17:05 (Arenasport 3, MAXtv) gostuje kod Šibenika u 27. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, a pet dana kasnije 'modre' čeka i novi europski izazov. U četvrtfinalu Europske lige igraju prvu utakmicu protiv Villarreala, a uoči tog susreta hrvatski prvak ima razloga za slavlje.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Trener Dinama Damir Krznar otkrio je kako će mu za susret s Villarrealom na raspolaganju biti i Bruno Petković i Joško Gvardiol. Ovo pojačanje u ekipi nitko nije očekivao tako brzo.

'Mentalno su na dispoziciji. Petković daje iznimno velik doprinos u želji da se što prije vrati. Radi fenomenalno i napreduje mimo svih prognoza. Nadamo se, nismo još 100 posto sigurni, da će biti u konkurenciji za prvi susret s Villarrealom. Ako ne za prvu utakmicu, onda svakako za drugu', rekao je Krznar pa nastavio:

'Mislim da ćemo Gvardiola koristiti već u Šibeniku u jednom dijelu utakmice. Moharramiju će ipak trebati još tjedan ili dva, ali i on se polako uključuje u vježbe s loptom. Za sada radi individualno, ali i njega očekujemo kroz osam do 10 dana u punom treningu.'

Dinamo je dao velik broj reprezentativaca u razne reprezentacije, a oni koji su ostali su, kaže Krznar, radili odlično. Trener 'modrih' je zadovoljan i onima koji su igrali u svojim reprezentacijama.

'Iznimno smo zadovoljni tempom i pristupom koji su imali igrači koji su ostali. S druge strane, jako smo zadovoljni igračima s drugim reprezentacijama. Ademi i Ristovski, koji se vraća, pobijedili su Njemačku. I naši A reprezentativci bez obzira na kiks protiv Slovenije odigrali su dvije dobre utakmice. Stojanović je uspio pobijediti našu reprezentaciju pa je i za njega tu zadovoljstvo, iako Slovenci nakon toga nisu briljirali', zaključio je Krznar.

Pogledajte još jednom najbolje golove 26. kola HT Prve lige.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.