JURČIĆEV VAPAJ

Dinamo se najviše boji praznih tribina

06.07.2011 u 08:11

Bionic
Reading

Dinamo očekuje prva utakmica drugog pretkola Lige prvaka. U hrvatskom prvaku ne strahuju od suparnika Neftchija, ali zato se boje mogućih praznih tribina

Već odavno maksimirski stadion nije mjesto na kojem je 'in' biti viđen. Mamićevi ispadi, bojkot BBB-a, neatraktivna igra, ruglo od stadiona, samo su neki od brojnih razloga koji su utjecali na slab odaziv prošle sezone.

U upravi Dinama na sve se načine bore kako bi vratili navijače na tribine. Klub je uložio 70 milijuna kuna kako bi uljepšao i barem malo popravio komfor na stadionu.

Drugi potez su bile ulaznice. One će se za azerbajdžanskog prvaka prodavati po cijeni od jedne do deset kuna, a sve kako bi se na europskom ogledu skupio pristojan broj ljudi.

I trener Krunoslav Jurčić je zatražio pomoć od 'modre vojske'.

'Trebamo navijače. Pozivam sve ljude koji vole Dinamo da dođu na stadion i podrže ovu mladost. Moramo vratiti naviku ljudi da dolaze na stadion i u smjeru toga ide i ova akcija kluba koja zaslužuje svaku pohvalu. Klub je puno uložio kako bi se poboljšao komoditet gledatelja i radi se sve kako bi tribine bile pune', rekao je Jurčić za službenu klupsku stranicu.

'Osim naših najvjernijih navijača koje iskreno pozivam na sjevernu tribinu, mi moramo vratiti i one na ostale tribine. Sjećam se ekipe navijača iz Orahovice, iz Pleternice, Donje Vrbe gdje su svi veliki navijači Dinama... Moji Hercegovci se trebaju vratiti, ma svi oni koji vole Dinamo, a izgubili su naviku - neka dođu na stadion. Ovim mladim dečkima koji danas igraju u Dinamu treba njihova podrška.'

Utakmica i atmosfera kakva se više neće ponoviti