ŠOKANTNA INFORMACIJA

Dinamo ostaje bez Lige prvaka zbog huligana?!

20.08.2013 u 15:04

Bionic
Reading

U Maksimirskoj 128 nema mira. Dinamo je na korak do Lige prvaka, ali bi mogao ostati bez nje zbog huligana

Dan uoči utakmice s Austrijom Beč održana je novinska konferencija. Trener Krunoslav Jurčić i nogometaši 'modrih' pršte optimizmom, svi vjeruju u dobar rezultat u prvoj utakmici, stadion bi mogao biti pun, ali nije sve idealno. Probleme s navijačima otkrio je generalni direktor kluba Tomislav Svetina.

'Svi ste se pitali je li istina da je Uefa protiv nas pokrenula disciplinski postupak. Ja vam mogu potvrditi da jest. Prijeti nam sankcija', rekao je Svetina i dodao:

'Postoji mogućnost da nas izbace iz Lige prvaka ili će se igrati pred praznim stadionom. I to zbog huligana. Klub apelira na sve da sutra navečer sve prođe korektno. Delegat utakmice nas je prijavio zbog rasističkog ponašanja određene grupe navijača. Imamo 340 evidentiranih huligana i zbog njih nas stalno kažnjavaju.'

Direktora je podržao i Joe Šimunić.

'Zamolio bih da više ne vrijeđaju. Volio bih da uđu u Ligu prvaka najviše zbog njih, jer se zbog navijača igra nogomet. Dinamo Zagreb uvijek je bio velik klub i u bivšoj i sada, u našoj državi. Tu sam već dvije godine, poštivam sve i svatko ima svoje mišljenje, ali volio bih da to bude kako Bog zapovijeda i da klub više nema problema što se tiče vrijeđanja', rekao je Šimunić.