Španjolci izašli ususret

Dinamo objavio vijest koja je oduševila Bad Blue Boyse! Sprema se invazija navijača na Sevillu, a znaju se i novi detalji

11.02.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Tjedan dana prije utakmice drugog kruga Europske lige, u kojoj se sastaju Sevilla i Dinamo (Arenasport, MAXtv), stigla je vijest iz Španjolske koja je oduševila Bad Blue Boyse

Kada nogometaši zagrebačkog Dinama u četvrtak 17. veljače istrče na travnjak stadiona Ramon Sanchez Pizjuan u Sevilli s tribina će ih bodriti gotovo dvije tisuće navijača.

Sudeći prema interesu za spomenutu utakmicu sprema se prava invazija navijačke skupine Bad Blue Boys u Sevillu!

Naime, kako su službeno javili iz GNK Dinamo iz Seville su odobrili dodatni paket ulaznica za gostujuće navijače nakon što je prvih 1000 ulaznica rasprodano u rekordnom roku.

'Nastavno na zamolbu koju je GNK Dinamo uputio prema Sevilla FC, klub je dobio dodatni kontingent od 700 ulaznica za navijače Dinama za utakmicu play-off knock out faze Europa lige u Sevilli', poručili iz Dinama uz dodatak kako je cijena ulaznice 230 kuna.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Na službenim web stranicama Dinamo je objavio i upute na koji se način mogu kupiti dodatne ulaznice:

Tako navode kako će se prodaja odvijati prema uputama koje je klub dobio od Seville na način da će navijači prvo kupiti kupon koji će kasnije zamijeniti za ulaznicu, a prodaja kupona bit će samo na Ticket pointu u Zagrebu (termini: Petak 11.2. od 12 do 19 sati / subota 12.2. od 11 do 14 sati).

Sve informacija o ulaznicama pročitajte OVDJE.

  • +6
HT Prva liga: Istra 1961 - Dinamo, 6.2.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL