TRANSFER U NAJAVI

Dinamo ne dovodi hit-napadača slovenske lige, ali Modrima stiže Kramarič?

26.04.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Napadač Maribora, Žan Vipotnik, neko je vrijeme spominjan kao velika Dinamova želja. Jer ovaj je igrač u 26 prvenstvenih utakmica zabio 18 golova. No, u jednom trenutku spomenuta je i odšteta, koja ipak nije u skladu s mogućnostima hrvatskog prvaka

Naravno, sve su to neslužbene informacije, a kojima je pomoglo što se prema Sloveniji nedavno zaputio Dario Šimić, čovjek zadužen za sportsku politiku maksimirskog prvoligaša.

No, prema informacijama slovenskog Dela, Dinamo je odustao od Vipotnika (op.a., prije nekoliko dana objavljeno je da bi Maribor tražio puno veći iznos nego bi ga Dinamo ponudio), ali je isti dnevnik ponudio druge novosti.

Prema njima, Dinamo se okrenuo igračima dva ljubljanska kluba, Olimpije i Brava.

Jedan je 19-godišnji stoper Marcel Ratnik koji je prošao sve omladinske kategorije ljubljanske Olimpije, a član je A selekcije novog prvaka Slovenije od ljeta 2021.

Drugi je pak 25-godišnji krilni napadač Martin Kramarič, dijete Maribora koji je s profesionalnim nogometom započeo na posudbi u Krškom, a od ljeta 2020. član je Brava za kojeg je ove sezone zabio 11 pogodaka u 30 utakmica i upisao šest asistencija.