ZOVE GA I KEK

Dinamo krenuo po hit-napadača slovenske lige; Modri bi osim novca, 'žrtvovali' i jednog svog igrača

02.03.2023 u 21:33

Bionic
Reading

Ako je suditi po napisima u slovenskim medijima, Dinamo će u novoj sezoni pomladiti napadačku liniju, jer iz Slovenije bi, prema istim izvorima, trebao stići 20-godišnji Žan Vipotnik

Žan Vipotnik s 14 postignutih golova u 24 prvenstvene utakmice prvi je strijelac slovenske lige. I kao takav, postao je zanimljiv i izborniku Matjažu Keku, ali i i klubovima iz regije. Prije svih, Austrije, ali i Hrvatske.

Pa tako slovensko Delo piše da bi na adresu ovog 20-godišnjeg napadača, koji je igračku karijeru započeo u Mariboru, ali do povratka u Ljudski vrt igrao i za Goricu, odnosno Triglav, trebao stići poziv u slovensku reprezentaciju.

Isti izvor navodi da je na adresu Maribora stigao i upit iz redova hrvatskog prvaka, odnosno Dinama i da su prvi kontakti već uspostavljeni.

No, Slovenci pišu da bi Maribor pristao na prodaju Vipotnika, ali da bi 'pod cijenu' uzeo Marka Tolića, Dinamovog igrača koji je u Mariboru na posudbi.

Ono što je zanimljivo jest da je cijena Vipotniku po Transfermarktu tek 500 tisuća eura. Međutim, klub ga cijeni barem nekoliko puta više. Ali sigurni smo i da su u Mariboru svjesni kako bi ovom igraču cijena puno više poskočila kada bi obukao Dinamov dres.

  • +24
RNK Split - NK Dinamo, SuperSport Kup, osmina finala, 14.2.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic