od 16 sati

Dinamo gostuje u Kazahstanu; evo gdje gledati utakmicu protiv Astane

02.08.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u gostima igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv kazahstanskog prvaka Astane. Utakmica je na rasporedu u ranom terminu, od 16 sati, uz prijenos na MAXSport 1 (MAXtv)

Dinamo danas u Kazahstanu (16 sati, MAXSport 1, MAXtv) u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka brani prednost od 4:0 iz prvog sraza na Maksimiru.

Utakmica se igra od 16 sati po našem vremenu, termin je to puno raniji od onih na koje smo inače naviknuli, no 'problem' je vremenska razlika s dalekim Kazahstanom. Tako današnji susret Dinama i Astane u 'nogometnoj matineji' možete ekskluzivno pratiti na kanalu MAXSport 1, MAXtv!

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport

Dinamo ne bi trebao imati većih problema iako se igra na umjetnoj travi. Onih 4:0 iz prvog susreta više je nego dovoljna prednost, a Igor Bišćan sigurno neće riskirati te će u utakmicu krenuti s najjačim raspoloživim snagama.

Plasman u 3. pretkolo Lige prvaka danas ne bi smio doći u pitanje, no ako se kojim slučajem dogodi čudo i Dinamo ispadne, čeka ga nastavak natjecanja u 3. pretkolu Europske lige protiv bugarskog prvaka Ludogoreca. U isto vrijeme mu je time zajamčen plasman u jednu od skupina Konferencijske lige.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, realnost je takva da će Dinamo proći Astanu te će u 3. pretkolu Lige prvaka ići na grčki AEK. Izbaci li Grke, Dinamo osigurava play-off Lige prvaka, a to mu jamči najmanje plasman u jednu od skupina Europske lige.

Kako god bilo, Dinamo prvo danas (16 sati, MAXSport 1, MAXtv) mora 'odraditi' Astanu, a sve ostale kalkulacije i kombinacije radit će se nakon povratka iz dalekog Kazahstana.

  • +42
Dinamo - Astana, 2. pretkolo Lige prvaka, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL