UZ MEĐUSOBNO UVAŽAVANJE

Šok u NK Rudeš! Silvio Marić napustio klub deset dana uoči početka sezone u HNL-u!

12.07.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Svega deset dana prije početka nove sezone u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, u kojoj će NK Rudeš opet igrati nakon četiri godine, iz kluba je stiglo priopćenje o raskidu suradnje sa sportskim direktorom Silvijom Marićem

Iako je do prije nekoliko dana sve izgledalo gotovo savršeno, pogotovo nakon što su u klub stigli kao predsjednik Joe Šimunić i nakon toga kao trener Robert Prosinečki, ipak je pukla ljubav na relaciji Silvio Marić - klub.

Ukratko, klub je o ovoj odluci izvjestio na svojoj Facebook stranici, a objavu prenosimo u cjelosti.

Poštovani,

Ovim putem obavještavamo sve naše navijače kako je došlo do prekida suradnje od strane NK Rudeša i našeg dosadašnjeg sportskog direktora Silvija Marića.

Naravno, nakon svih prekrasnih i zajednički ostvarenih velikih uspjeha, suradnja je prekinuta i zajednički je zaključak bio da svatko krene svojim putom.

'Nažalost, to je u nogometu tako. Napravili smo vrhunski rezultat i uživao sam u Rudešu. Klubu želim puno uspjeha i neka ispuni ciljeve koje smo imali. U svakom slučaju, Rudeš će u meni imati velikog navijača', poručio je Silvio Marić.

Ovaj dio posla sada će preuzeti operativni predsjednik Josip Šimunić, koji je i prilikom promocije na čelnu poziciju kluba, bio zamišljen kao prvi 'operativac'.

'Prije svega, svakako želim zahvaliti Silviju Mariću na vrhunski odrađenoj prošloj sezoni, koja nas je i vratila u društvo najboljih hrvatskih klubova, ali i energiji koju je donosio u klub. Naravno, Mariću želimo puno uspjeha u svim budućim projektima, a vjerujem da će mu i iskustvo skupljeno u Rudešu biti od velike pomoći. U svakom slučaju, naš klub ide u pravom smjeru i veselimo se skorom početku nove sezone', riječi su predsjednika NK Rudeša Josipa Šimunića.