BEZ DLAKE NA JEZIKU

Prosinečki vrlo direktno o Dalićevom pozivu Livaji, ali i očitao 'bukvicu' hajdukovcu

22.06.2023 u 17:38

Bionic
Reading

Nogometaši Rudeša u Zagrebu se pripremaju za povratničku sezonu u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, a njihov trener Robert Prosinečki bio je gost emisije Sport nedjeljom, koja će na programu MAXSport biti u nedjelju 25. lipnja u 18 sati

Uoči odlaska na ljetnu stanku, urednik i voditelj emisije Sport nedjeljom Ante Breko snimio je razgovor s trenerom NK Rudeša, legendarnim Robertom Prosinečkim, a jedno od pitanja odnosilo se i na poteze Marka Livaje.

Podsjetimo, najbolji igrač Hajduka i SuperSport HNL-a, u izboru kapetana, nakon finala kupa poveo je pogrdnu pjesmu posvećenu Šibeniku i njegovim navijačima.

HNS je najavio kaznu, ali se ona još nije obznanila, a izbornik Zlatko Dalić potom ga je pozvao u reprezentaciju i nastupe na Final Fouru Lige nacija.

Međutim, odmah na startu priprema Livaja se našao u verbalnom okršaju s navijačima na Rujevici, nakon čega se povukao iz reprezentacije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Pa zašto je Dalić zvao Livaju? Zato što je lijep ili jer ima tetovaže kao ja? Ne, zvao ga je jer je kvalitetan. Ti kao hrvatski reprezentativac moraš znati da se trebaš malo drugačije ponašati, prema van moraš biti malo drugačiji', rekao je novi trener Rudeša pa dodao:

'Ne optužujem ga, svi mi u nekom trenutku imamo neke stvari i treba opraštati, ali nešto se mora i znati. Mora se znati kako se ponaša reprezentativac. Jednostavno mora. Nisu u Splitu gdje te svi obožavaju. Ti predstavljaš cijelu Hrvatsku. On je pogriješio s ispadima koje je imao i tako dolazi do frustracija kod ljudi koji ti onda dođu i zamjeraju ti ili počnu ono što je bilo na Rujevici', jasan je bio 'Veliki Žuti'.

Robert Prosinečki o Marku Livaji Izvor: tportal.hr / Autor: Sport nedjeljom

Emisiju Sport nedjeljom može gledati ove nedjelje, 25. lipnja od 18 sati na kanalu MAXSporta, ili u reprizi od 21.30 sati, odnosno na Sportskoj TV od 23 satia