i sjajni livaković utučen

Dejan Lovren nakon blamaže u Portugalu poslao jasnu i žestoku poruku svim suigračima uoči Francuske; je li u pravu?

05.09.2020 u 22:59

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija poražena 4:1 od Portugala u prvom kolu Uefine Lige nacija prvi je pred kamere stao igrač ruskog Zenita Dejan Lovren te je jako puno toga rekao

Igraču ruskog Zenita Dejanu Lovrenu poraz od Portugala 4:1 te općenito loša igra Hrvatske jako je teško legla. Stoga je iskreno rekao sve što misli:

'S čim da budem zadovoljan? Ono što smo odigrali u prvih 45 minuta, to nije bila Hrvatska koju znam. Trebalo je biti 4:0 već tada za njih. Razloge ne znam... Ako ovako mislimo nastaviti, neće biti dobro. Ni nama ni njima nisu bili svi igrači, neki igrači nisu u formi, ali bez agresije ne možeš pobijediti nikoga', iskren je bio Lovren za Novu TV.

Činjenica jest kako su domaćini nastupili bez Cristiana Ronalda, a u našim redovima nije bilo Luke Modrića i Ivana Rakitića.

'Nije opravdanje što nije bilo Rakitića i Modrića. Ni njima nije bilo Ronalda, pa su ginuli za svaku loptu. Prije Francuske se moramo skupiti, vidjeti gdje se griješilo. Ako se danas netko osjeća umornim neka netko preskoči Francusku. Imamo dovoljnih igrača', poslao je jasnu i žestoku poruku svim suigračima. Mnogi se vjerojatno pitaju je li u pravu? Ipak treba malo smiriti tenzije...

  • +24
Portugal - Hrvatska, nogomet, UEFA Liga nacija, 5.9.2020. Izvor: EPA / Autor: MANUEL FERNANDO ARAUJO

Nekoliko riječi u kamere Nove Tv rekao je i Dominik Livaković, jedini hrvatski reprezentativac koji je zaslužio prolaznu ocjenu. Da nije bilo njegovih obrana moglo je biti katastrofalno.

'Nema razloga za ništa, a najmanje za zadovoljstvo. Idemo na Francuze, a tamo moramo biti puno bolji. Vidjelo se da nismo dugo igrali skupa. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, a u drugom smo nešto i odigrali, ali nije bilo dovoljno. Poraz je zaista pretežak', iskren je bio Livaković.