REVANŠ PRED VRATIMA

Daniel Cormier se razbacuje bahatim izjavama; naš Stipe Miočić mu sarkastično odgovorio

07.07.2019 u 18:55

Bionic
Reading

UFC-ov prvak teške kategorije Daniel Cormier smatra kako Stipe Miočić ne posjeduje kvalitetu i vještine potrebne da ga porazi u njihovom revanšu koji će sljedećeg mjeseca predvoditi UFC 241 PPV event

Na press konferenciji u Las Vegasu, Cormier i Miočić susreli su se po prvi put nakon njihove borbe s UFC-a 226. Na toj priredbi održanoj u srpnju prošle godine Cormier je uvjerljivom pobjedom preuzeo Miočićevu titulu pvaka teške kategorije.

Teško da 'DC' u revanšu može nadmašiti svoj uspjeh s UFC-a 226 budući da je u prvom meču tada najuspješnijeg prvaka u povijesti UFC-ove teške kategorije završio nokautom prije isteka uvodne runde. Upravo je to zanimalo predstavnike medija u T-mobile Areni koji su upitali Cormiera kako će se njihova druga borba razlikovati od prve?

Cormier je svjestan da će Miočić koji je na revanš strpljivo čekao godinu dana u novom posjetu Octagonu biti bolji, ali jednostavno ne vjeruje kako je američko-hrvatski borac dovoljno dobar da uzme naslov svjetskog prvaka natrag u svoje vlasništvo, piše Fight Site.

'Ja razumijem da će Stipe ovaj put biti bolji. Ali kada razmišljam o borbi i to malo vremena što smo se već borili prije... jednostavno mislim da on nije dovoljno dobar da me pobijedi. Zaista to mislim. Mislim da je dobar prvak, mislim da je dobar borac, ali jednostavno nije dovoljno dobar da me pobijedi. Nije bitno hoće li to biti 25 minuta, ili dvije runde. Ja ću i dalje dobiti tu borbu', samouvjereno je izjavio Cormier.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uslijedila je i reakcija Miočića. 36- godišnjak iz Clevelanda upitan je što će on napraviti drugačije u revanšu kako se rezultat prvog meča ne bi ponovio?

'Ne znam, evo on je upravo rekao da nisam dovoljno dobar. Dobar sam borac, ali nisam na njegovom nivou', sarkastično je odgovorio Miočić.

'Zato, definitivno ćemo vidjeti 17. kolovoza. Vjerujte mi, odlazim kući s pojasom oko svog pasa. U to nema sumnje.'

Cormier i Miočić revanširaju 17. kolovoza u glavnoj borbi UFC 241 priredbe u Anaheimu, u Kaliforniji.