SRETNO, SILVA

Cro-Copovu 'žrtvu' i brazilsku legendu pregazio automobil!

12.05.2016 u 15:52

Bionic
Reading

Wanderlei Silva je u srijedu doživio prometnu nesreću. Prema pisanjima brazilskih medija, ali i njegove službene Facebook stranice, legendarnog je borca udario automobil dok se na biciklu vraćao s treninga.

Srećom, ozljede koje je pretrpio nisu opasne po život, ali Brazilac će morati na operacijski stol zbog ramena koje je stradalo prilikom nesreće.

'Wand je doživio nesreću u kojoj ga je udario automobil dok se biciklom vraćao kući nakon treninga. Ozlijedio je rame i danas će biti podvrgnut operaciji. Budite s molitvama uz našeg prvaka', javlja službena Facebook stranica brazilskog borca a prenosi Fightsite.hr

Nešto kasnije stigla je i informacija kako je operacija ipak odgođena, a novi termin još uvijek nije poznat.

Težak je ovo udarac za 39-godišnjeg Wanderleija, a još se uvijek ne zna koliko bi mogao trajati njegov oporavak i hoće li isti utjecati na nastup koji je planirao na Rizinovom otvorenom turniru koji bi se trebao održati u drugoj polovici ove godine.

Inače, Filipović i Silva borili su se dva puta a oba meča bila su pod okriljem organizacije PRIDE. Prvi put 2002. godine, a taj je okršaj završio bez pobjednika. Drugi je meč pak bio 2006. godine na turniru PRIDE Final Conflict u Japanu (polufinale), a naš Cro Cop srušio je Silvu high-kickom.