TREBA IMATI 'SVOGA'

Crnogorska zvijer posebna pomoć Hezonji u Orlandu

26.06.2015 u 11:38

Bionic
Reading

Mario Hezonja je doznao za koji će NBA klub od iduće sezone nastupati, te je dao prve izjave nakon održanog drafta

Iako je zbog kaznenog treninga Hezonja morao ostati sa suigračima u Barceloni umjesto da bude prisutan u New Yorku na draftu, nakon što je odabran kao peti pick Mario je telekonferencijski održao prvu tiskovnu konferenciju u ulozi igrača Orlando Magica.

'Sretan sam jer me baš Orlano odabrao. Trener, suigrači, sve se sada čini jako uzbudljivim i jedva se čekam prikključiti momčadi. S otkupom ugovora od Barcelone neće biti problema, dolazim čim će trebati,' poručio je Hezonja iz Katalonije i nastavio o temi koja je privukla najveći interes kod američkih eskperata:

'Moje samopouzdanje? Da, visoko je. Takav sam. Upravo to me tjera svaki dan na još jači i bolji trening kako bi postao koliko god mogu biti dobar igrač. Svaki detalj želim usavršiti do kraja,' napominje Mario i nastavlja o suigračima.


'Ljude iz kluba upoznao sam u barceloni i odmah smo 'kliknuli'. Imamo uzbudljivu mladu momčad i mogu obećati da ćemo se boriti za svaku loptu na svakoj utakmici,' borben je Hezonja koji je istaknuo i jedno ime.

'Drago mi je i što ću svlačionicu dijeliti s Nikolom Vučevićem koji će mi olakšati prilagodbu na novu državu, ligu i klub.'

Hezonja i Vučević mogli bi postati sjajan tandem na parketu i izvan njega