ex-yu rekorder

Crnogorac Mirotić od Crvene zvezde dobio milijunski ugovor kakav nemaju nogometaši

04.07.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Nikola Mirotić, crnogorski košarkaš sa španjolskom putovnicom, velika je želja Crvene zvezde

Tjednima se piše kako bi 32-godošnji Nikola Mirotić - koji je u pet sezona ostavio dubok trag u NBA-u - trebao ovih dana raskinuti ugovor s Barcelonom, a zainteresiranih klubova koji žele jednog od najboljih igrača Eurolige – ne nedostaje.

Tako se iz srpskih medija može doznati da je za Mirotića – koji je godina u odličnim odnosima s klubom i navijačkom skupinom Delije - jako zainteresirana Crvena zvezda. Ljubav je obostrana, a mogao bi i jako dobro zaraditi...

Naravno, za Mirotića je zainteresiran i grčki Olimpiakos koji traži idealnu zamjenu za Sašu Vezenkova - MVP-a prošle sezone (najkorisniji igrač) koji se odlučio okušati u NBA ligi.

A koliko je daleko sve otišlo doznali su grčki novinari. Naime, procurilo je kako je Zvezda Mirotiću ponudila ugovor s godišnjom plaćom od čak tri milijuna eura.

Ako zaista Zvezda ponudi takav novac Mirotiću postat će plaćen bolje od većine nogometaša s ovih prostora koji su otišli u inozemstvo, a to će naravno biti rekordan ugovor za sve sportaše s područja bivše države. U Zvezdi su očito odlučili potrošiti velik novac kako bi napali titulu prvaka Europe.