ni uefa nije imala milosti

Cristiano Ronaldo sve se teže nosio s izolacijom i zabranom igranja, pa možemo samo zamisliti s koliko je nestrpljenja čekao ovaj rezultat

30.10.2020 u 18:58

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, Cristiano Ronaldo, proteklih je dana nogometna zbivanja pratio iz izolacije jer njegovi su testovi na Covid-19 bili pozitivni

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo je 19 dana proveo u izolaciji, a pozitivan je bio na testiranju provedenom 13. listopada, dva dana nakon što je reprezentacija Portugala igrala utakmicu Lige nacija protiv Francuske na Stade de Franceu. Od tada su mu nalazi pozitivni. Sve do posljednjeg, čije je rezultate doznao ovog petka.

Iako je bio bez simptoma, nadležna tijela nisu dopuštala Ronaldu pristup ni treninzima, a kamoli utakmicama, pa neki u tome vide razlog zašto je Barcelona u srijedu slavila 2:0 u Torinu.

Pokušavao je Ronaldo uvjeriti Uefu da je spreman, ali nije bilo popusta, jer prema pravilima nogometaš mora biti negativan sedam dana prije utakmice kako bi ju igrao, ali zbog Portugalca su bili spremni pregaziti svoje pravilo.

Ipak, Ronaldo je bio pozitivan i 24 sata prije utakmice s Barcom i dvoboj je pratio iz svog doma.

No, kao što smo već napisali, posljednji je nalaz negativan i to znači da će se CR pridružiti ostatku momčadi pred sljedeće izazove. Sigurno je da je ovo jedva čekao, baš kao i navijači, jer Juventus nije isti s njim ili bez njega. U četiri utakmice u kojima nije bilo Ronalda, Juventus je upisao samo jednu pobjedu, uz dva remija i domaći poraz.

Portugalac je bio žestok u kritikama prema testovima, ali sada može napokon biti sretan.