čudesni portugalac

Cristiano Ronaldo srušio još jedan rekord, a onda svojim potezom raspametio navijače Juventusa

16.12.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Juventus je u 16. kolu Serie A pred svojim navijačima pobijedio Udinese 3:1, a prva dva gola za 'staru damu' zabio je Cristiano Ronaldo. Bilo mu je to dovoljno da postavi još jedan u nizu teško dostižnih rekorda u svojoj dosadašnjoj karijeri

Načeo je Cristiano Ronaldo Udinese već u 9. minuti utakmice, a onda je zabio i za 2:0 u 37. minuti na asistenciju Gonzala Higuaina.

Ta su dva gola bila dovoljna da Portugalac postane prvi i jedini nogometaš u 'Ligama petice' koji je u posljednjih 15 godina zabio najmanje 10 golova u svim natjecanjima u sezoni!

Ali, nakon svega je Ronaldo pred sam kraj utakmice još jednom pokazao svoju veličinu. U 80. minuti trener Maurizio Sarri odlučio je iz igre izvaditi Gonzala Higuaina. Argentinac je na ovoj utakmici bio kapetan te je kapetansku traku predao Cristianu Ronaldu, no...

  • +5
Serie A, Juventus - Sassuolo Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Portugalac jednostavno nije želio kvariti odnose u svlačionici, dotrčao je do Blaisea Matuidija te mu sam stavio kapetansku traku oko ruke. Jasno, Ronaldo je u tom trenutku s tribina 'pobrao' gromoglasni pljesak i ovacije navijača Juventusa koji su tako nagradili njegov potez.

Naime, Matuidi je u tom trenutku na terenu bio igrač s najdužim neprekinutim stažem u Juventusu (na golu je stajao Gigi Buffon, ali on se ljetos vratio u klub nakon jedne sezone u PSG-u!) i po nepisanom pravilu je baš on bio taj na čiju je ruku trebala ići kapetanska traka.