NEVJEROJATAN ZAOKRET

Cristiano Ronaldo prekrižen, ali sada za Barcelonu počinje 'noćna mora'

01.07.2017 u 13:59

Bionic
Reading

Prema pisanju engleskih medija Jose Mourinho bi u svlačionici Manchester Uniteda više volio vidjeti Neymara nego Cristiana Ronalda kojeg je prekrižio u svojim planovima

Sapunica oko odlaska Cristiana Ronalda dobila je novu epizodu. Nakon što se pisalo o mogućem bijegu Portugalca iz Reala, jer mu se nije svidjelo što je optužen za utaju poreza, odmah se počelo špekulirati kako je Manchester United jedan od dva europska kluba (drugi PSG) koji si mogu dozvoliti da plate odštetu od oko 160 milijuna eura.

Prema nekim informacijama i Ronaldo bi bio vrlo sretan s takvim raspletom događaja, da se vrati na Old Trafford, odakle je 2009. za 94 milijuna eura, otišao prema Santiago Bernabeu.

No izgleda kako od toga neće biti ništa, a jedan od razloga nije novac nego Jose Mourinho. Navodno je kontroverzni menadžer 'crvenih vragova' savjetovao upravi kluba da im je pametnije uložiti novac u dovođenje Neymara, a ne njegovog sunarodnjaka.

Ronaldo ima 32 godine, a Neymar 25 te je sadašnjost i budućnost europskog nogometa. Nagađa se da bi Brazilac koštao više, oko 200 milijuna eura bi Englezi morali platiti Barceloni, ali bi dobili ekstra igrača koji bi trebao biti najbolji nakon silaska sa scene Messija (30) i Ronalda (32).

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Ovakav razvoj situacije nije iznenadio nikoga, jer se zna da Mourinho i Ronaldo nisu živjeli u ljubavi dok je ovaj bio trener 'kraljeva'.

Iako i transfer Ronalda zvuči kao težak zadatak, Neymarov prelazak je poput nemoguće misije. Brazilski napadač nedavno je produljio s Barcelonom do 2021. te je tom prilikom izjavio da je 'presretan u Barceloni i sa suigračima te da se tamo osjeća kao kod kuće.' No ne bi bilo prvi puta da su se nogometaši zaklinjali na vjernost klubu pa su ga na kraju iznevjerili. 

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez