preokret na pomolu

Ronaldov odlazak iz Reala u potpunosti doveden u pitanje!

30.06.2017 u 09:27

Bionic
Reading

Španjolska Marca na temelju svojih pouzdanih izvora tvrdi da je u upravi Reala zavladao optimizam nakon prvog kontakta s Cristianom Ronaldom i u Madridu sada vjeruju da bi najveća zvijezda ipak mogla ostati u klubu...

Podsjetimo, nakon što je optužen za utaju poreza 32-godišnji Portugalac naljutio se do te mjere da je odlučio napustiti Španjolsku i nastaviti karijeru daleko od Primere.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Dva tjedna nije imao nikakav kontakt sa svojim klubom Realom, opravdavajući to koncentracijom na Kup konfederacija, a nakon što je Portugal ispao u polufinalu pregovori oko njegovog ostanka ili odlaska konačno mogu  početi.

Iako se vjerovalo da će Ronaldo gotovo sigurno napustiti klub i karijeru nastaviti u Manchester Unitedu ili PSG-u, španjolski dnevnik Marca na temelju svojih izvora unutar 'kraljevskog kluba' tvrdi da se situacija promijenila i da je na pomolu preokret.

Naime, prvi kontakt s Cristianom primirio je upravu Reala koja sada vjeruje da se ipak može odobrovoljiti Portugalca i nagovoriti ga na nastavi u momčadi s kojom je osvojio dvije Lige prvaka u posljednje dvije godine.

Ozbiljni pregovori bi trebali započeti početkom sljedećeg tjedna, a očekuje se da bi mu madridski klub mogao ponuditi veću plaću kako bi ga ipak naveli da ostane u Realu do kraja karijere...