KUMOVI NA BALVANU

Ćiro optužio Mamića, ovaj sazvao izvanrednu presicu

13.11.2012 u 11:28

Bionic
Reading

Od povratka Čire Blaževića u Hrvatsku, 'trener svih trenera' ne prestaje govoriti o svom kumu Zdravku Mamiću. Otvoreno ga proziva za 'orobljavanje hrvatskog nogometa' i zakulisne dvorske igre, a iz Maksimira je stigao - poziv na izvanrednu presicu koju će održati... Pogađate tko

Novi trener Zagreba, popularni Ćiro od povratka na trenersku klupu ne prestaje ispaljivati strelice u smjeru svog kuma i izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića. Između ostalog, u ponedjeljak je u emisiji 'Bujica izjavio' i sljedeće:

'Ljetos mi dođe Mamić i kaže: odlučili smo, ti si novi izbornik. Rekao sam mu da imam 700.000 godišnje u Kermanu i ugovor na još godinu dana, a on kaže - riješi to. Odem u Iran i slažem gazdi da moram na operaciju kičme, vratim se u Hrvatsku i Mamić mi kaže - Štimac je izbornik.'

Kazao je Ćiro da to nije nimalo slučajno.

'Njemu nije dovoljno da me eliminirao iz Hrvatske, on me želi i uništiti. Na kraju mi nije dao ni mjesto u stožeru, a znate zašto? On želi moj kraj jer ja znam njegov početak', nasmijao se Ćiro, koji, naravno, u nastavku razgovora nije želio pričati o tom početku.

Optužbe je ponovio i proširio u emisiji HTV-a 'Nulta točka' gdje je utvrdio kako Mamić određuje apsolutno sve u hrvatskom nogometu - od predsjednika HNS-a, izbornika, pa sve do sudaca za svaku pojedinu utakmicu.

Je li ta optužba, ili nešto drugo, razlog sazivanja izvanrednog maksimirskog obraćanja, provjerite putem tekstualnog prijenosa na tportalu od 14 sati.

Snimka HTV-ove emisije 'Nulta točka'