bez dogovora s orlovima

Čiji će dres Domagoj Vida nositi sljedeće sezone? Osim velikog Beškitaševog rivala, u igri je i splitski Hajduk!

01.06.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Domagoju Vidi (33) krajem lipnja istječe ugovor s Bešiktašem. Dugo se šuškalo kako će srčani Slavonca produžiti suradnju s ovim turskim klubom, no zasad od dogovora nema ništa

Domagoj Vida u siječnju 2018. godine, kao slobodan igrač, preselio je iz kijevskog Dinama u Bešiktaš. I od tada je s klubom u kojem je svojevremeno radio i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić osvojio tri trofeja. Najznačajniji je svakako onaj za prvaka u sezoni 2020/21.

I znamo da je Vida imao želju s ovim klubom potpisati ugovor do kraja karijere.

Međutim, u jednom trenutku tursko je gospodarstvo malo 'potonulo', pa je i Vidina plaća postala prevelik zalogaj za Bešiktaš. Zbog toga su Vidi htjeli i smanjiti ugovor, ali dogovor očito nije postignut.

Turski portal Fotomac piše kako je Bešiktaš želio smanjiti Vidi plaću s 3,7 milijuna eura na 1,5 milijuna.

No, dok se čeka kako će se rasplesti ova priča, u igru su se 'ubacili' veliki rivali, Galatasaray, ali i Istanbul Basaksehir, koji bi navodno htjeli Vidu u svojim redovima.

Ipak, još se zanimljivijom informacijom u tekstu turskog portala čini ona kako su se u utrku za Vidu uključili i Osijek (op.a., iako je to priča koja se vrtjela još tijekom zimskog prijelaznog roka), ali i splitski Hajduk.