ZBOGOM DOMAGOJ

Sprema li se senzacionalni transfer? Vida je na izlaznim vratima Bešiktaša, a vrata Gradskog vrta svojom izjavom širom mu je otvorio Nenad Bjelica

30.12.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Ugledni turski Fanatika javlja kako je Domagoj Vida pred izlaznim vratima Bešiktaša

U posljednje vrijeme hrvatski reprezentativac, jedan od udarnih igrača koji su na svojim leđima Hrvatskoj donijeli najveći uspjeh u povijesti, finale Svjetskog prvenstva, ne igra u zavidnoj formi.

Kako tvrdi Fanatik u tekstu naslova 'Zbogom Domagoj' klupska analiza je pokazala da Vida nije ispunio zadane ciljeve i očekivanja te na ljeto sigurno napušta klub. A možda i prije.

Naime, ugovor mu na ljeto ističe i nove ponude neće biti, a ako se netko od kubova koji ga žele javi tijekom zimskog prijelaznog roka do razlaza s Bešiktašom bi moglo doći ubrzo.

Osim Watforda, za kojeg The Athletic javlja da je pokazao interes za usluge hrvatskog reprezentativca, u igri je i Osijek. Nema tome dugo da je trener Plavo-bijelih Nenad Bjelica poručio kako su mu vrata Gradskog vrta otvorena.

'Dobrodošao je u Osijek u bilo kojoj funkciji. Zna naše mogućnosti, ako se bude htio vratiti u Hrvatsku, nadam se da će to biti Osijek', rekao je Bjelica.

Kakvu bi euforiju njegov Vidin povratak u Osijek izazvao možemo samo zamisliti.