KAKAV ZAFRKANT

Cijela Njemačka umire od smijeha nakon izjave amatera koji je zabio Kovačevom Bayernu

31.10.2018 u 08:58

Bionic
Reading

Bayern je 'preživio' na gostovanju u Osnabrücku kod četvrtoligaša Rödinghausena (2:1) i plasirao se u osminu finala Njemačkog kupa, a igrači poražene momčadi bili su raspoloženi za duhovite izjave

Podsjećamo, Bayern je do pobjede došao teže od očekivanog. Niko Kovač je ponovno 'izmiješao' sastav, ali i dalje je to bila postava snagom i kvalitetom daleko iznad amaterske momčadi domaćina.

Poveo je Bayern već u 8. minuti golom Wagnera, a samo pet minuta kasnije Müller je iz penala zabio za 2:0. Činilo se kako domaćinu prijeti težak debakl, ali... U 32. minuti Bayern je mogao doći i do trećeg gola, ali je Renato Sanches promašio penal.

U nastavku utakmice hrabri je domaćin preko Meyera u 49. minuti smanjio na 2:1, ali je to bilo sve što su obje momčadi napravile do kraja utakmice.

I dok u Bayernu nisu nikako zadovoljni s novom izvedbom, kritike opet odlaze sa svih strana, zato se poraz slavio kod niželigaša. Tamo je časno ispadanje odlično prihvaćeno, a bilo je i zafrkantskih komentara koji su brzo osvanuli na društvenim mrežama.

  • +3
Njemački kup, Roedinghausen vs Bayern - EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FRIEDEMANN VOGEL/EPA

'Nažalost, nismo uspjeli opravdati ulogu favorita', ispalio je strijelac Rödinghausena Linus Meyer pa onda dodatno nasmijao sve pristune.

'Mislim da imamo trening u 10 ujutro, ali ne znam s koliko puno promila ćemo se pojaviti.'