AKCIJA U VINKOVCIMA

Cibalia potpisala sponzore i snizila cijene ulaznica

23.07.2011 u 16:08

Bionic
Reading

Vinkovački prvoligaš uoči starta novog Prvenstva dobio je nove sponzore, a i smanjene su cijene ulaznica kako bi što više navijača imalo prigodu doći na utakmice

Pred početak novoga prvenstva predsjednik HNK Cibalija Petar Šimić potpisao je nove sponzorske ugovore sa Osječkom pivovarom i tvtkom sportske opreme Jako.

Ispred tvrtke Jako sponzorski ugovor potpisao je Gordan Plavić koji je rekao da je novi ugovor samo logičan nastavak uspješne poslovne suradnje jer je Cibalija bila uz njih kada je ovaj sportski brend bio relativno mali i nepoznat.

'Red je kada smo malo postali veći da nastavimo suradnju i da je dignemo na jedan novi nivo i da svake godine pravimo veći iskorak u promoviranju našeg brenda i kluba na zajedničko zadovoljstvo. Očito je kako se sportski rezultati ipak i u ovo krizno vrijeme mogu adekvatno nagraditi', kazao je Plavić, dok je ispred Osječke pivovare nazoćne pozdravila direktorica Ivana Panak.

Zadovoljan potpisivanjem sponzorskih ugovora bio je i predsjednik Cibalije Šimić koji je rekao da mu je vrlo drago potpisati sponzorske ugovore sa firmama sa područja Slavonije i Baranje, poput Osječke pivovare, a koje su prepoznale brend Cibalije i odlučile se na takav poslovni potez.

Uprava Cibalije donijela je pred početak novoga prvenstva i odluku da se s obzirom na tešku situaciju u društvu ulaznice za tribinu istok snize s 20 kuna na simboličnih 10 kako bi što više simpatizera i navijača s te tribine posmatrali utakmice Cibalije. Gledatelji će za mjesto na zapadnoj tribini, u sektoru B, morati izdvojiti 50 kuna, za sektor A i C po 40 kuna. Za sektor D zapadne tribine ulaznića će se plaćati 30 kuna.