PREVARA FULHAMA

Čelnici Splita skoro 'zaglavili' u londonskom zatvoru

07.08.2011 u 15:56

Bionic
Reading

Neugodno iznenađenje dočekalo je čelnike Splita u londonskom muzeju Madame Tussaud's pred kojim su ih čuvari zaustavili jer su u rukama imali krivotvorene ulaznice

Ono što je trebao biti izlet za pamćenje, posjet londonskom muzeju voštanih figura Madame Tussaud's, za čelnike RNK Splita umalo se pretvorilo u noćnu moru. Na ulazu u muzej zaustavili su ih čuvari i izdvojili sa strane jer su imali ukradene ulaznice.

Ulaznice su ukradene još prošloga mjeseca, a čelnicima Splita poklonili su ih čelnici Fulhama. Čuvari muzeja brzo su shvatili da Splićani nisu lopovi te nisu ni zvali policiju, no zato su je uputili na vrata čelnicima Fulhama da bi provjerili otkud im ukradene ulaznice.

'I sami smo bili neugodno iznenađeni, pogotovo jer je naš boravak u Londonu bio više nego ugodan, za što se zahvaljujemo čelnicima Fulhama. Obavijestili smo ih što nam se dogodilo i sada čekamo da nam se jave s odgovorom. Prilično je neobično da ti netko poklon kupi kod švercera', rekao je jedan od čelnika Splita Jerko Trogrlić.