SVJETSKI POJASEVI U IGRI

Čelična Hrvatica želi novu priliku protiv nepobjedive!

19.06.2015 u 07:04

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin je prešla u redove renomiranog promotora Eddieja Montalva od kojega očekuje da joj omogući revanš protiv do sada nepobjedive šampionke Cecilije Braekhurst koja je Ivani lani uzela naslov svjetske prvakinje

Kada je Cecilia Braekhus ujedinila velteraške titule pobjedom protiv Ivane, 25-godišnja Zagrepčanka razmišljala je o kraju karijere. No, pronašla je snagu i motiv za novi nalet i ne skriva ambiciju da se ponovno okuša u ringu s nepobjedivom Cecilijom i - pobjedi.

'Želim taj revanš koliko i zrak koliko dišem. Cecilia je daleko najbolji borac s kojom se mogu potući, a to bi bila prvorazredna privilegija i, vjerujem, kraj njezine vladavine,' kaže Ivana i planira kako boi moglo doći do te borbe.

'Želim raditi i živjeti u SAD-u i molim se da Cecilija počne tamo promovirati svoje mečeve. Izazivam ju ovim putem na revanš, bio bi to prvorazredni spektakl,' obećaje Habazin, a prenosi croring.com.


Rođena Kolumbijka Cecilia koja nastupa za Norvešku će uskoro napuniti 34 godine, a nakon pobjede nad Ivanom svojoj zbirci pojaseva je dodala i (peti) onaj po IBO verziji. Bila joj je to 27. pobjeda, još je uvijek bez poraza, i pitanje je hoće li 'gladnoj' Ivani pružiti još jednu priliku. Sve dosadašnje borbe održala je u Europi, zaželimo Ivani da se odluči na put preko oceana i pristane na revanš.