BILO JE I VRIJEME

Čeka se službena potvrda; izgleda da je Mario Mandžukić napokon riješio svoju nogometnu budućnost i pronašao novi klub

22.09.2020 u 17:12

Bionic
Reading

Sapunica oko Marija Mandžukića bliži se kraju i hrvatski napadač korak je od moskovskog Lokomotiva koji se s našim golgeterom povezivao još prije desetak dana

Početkom srpnja bivši 'Vatreni' raskinuo je ugovor s katarskim Al-Duhailom i kao slobodan igrač odlučio potražiti novi angažman. Bilo je ponuda, a Super Marija ponajviše se dovodilo u vezu s talijanskim prvoligašima.

Zatim se spominjao interes iz Engleske pa iz Turske, ali ništa se konkretno nije događalo da bi prije desetak dana u javnost procurila informacija da Mandžukić pregovara s moskovskim Lokomotivom koji ima problema s realizacijom i u kojem kapetansku traku ima naš Vedran Ćorluka.

Zapelo je oko godišnjih primanja, jer je hrvatski golgeter tražio godišnju plaću od čak četiri milijuna eura što je ipak malo previše s obzirom na godine (34), ali i to što je Mandžo već dosta dugo izvan natjecateljskog nogometa.

Uslijedilo je zatišje, a sada ruski Sport Express tvrdi da je Hrvat smanjio svoja potraživanja na 2,8 milijuna eura i da će završiti u ruskoj prijestolnici. Naravno, treba pričekati službenu potvrdu no po svemu sudeći sapunica oko Mandžukićeve budućnosti bliži se kraju.