HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Cedevita otvorila novi košarkaški teren u Zagrebu

24.04.2012 u 18:56

Bionic
Reading

Košarkaški klub Cedevita nastavlja sa populariziranjem košarke u Zagrebu. Tako je u utorak svečano otvoreno obnovljeno košarkaško igralište OŠ August Šenoa u Selskoj ulici na Trešnjevci, u blizini Doma sportova, klupske baze.

Kako je teren bio zapušten a školsku dvoranu koristi Škola košarke KK Cedevita, brzo je došlo do dogovora o pomoći u obnovi, a od ideje do realizacije prošlo je manje od mjesec dana. Bilo bi i prije svečanog otvorenja da tulum nije pokvarilo loše vrijeme prošlog tjedna.

Da svečanost ude potpuna pobrinula se Atlantik Grupa brojnim poklonima za najmlađe, a igralište su otvorile zijezde KK Cedevite, Dalibor Bagarić, Ivan Opačak i Miro Bilan, junior Karlo Lebo i kadet Markus Lončar.

'Nisam dugo u Cedeviti ali pratim taj silni entuzijazam u promociji kluba i košarke u Zagrebu', rekao je Dalibor Bagarić koji se oporavlja od ozljede, počeo je trenirati i igrat će u Tel Avivu. 'I osobno sam sudjelovao u nekoliko klupskih akcija ali ova je stvarno posebna. Klub je klincima poklonio novi teren a sigurno će ga za hakl koristiti i dečki iz kvarta. Nekada je Zagreb bio prepun ovakvih terena ali čekalo se na red za koš. Sada situacija nije takva, no vjerujem da će ovakve akcije vratiti košarku na asvalt. Tu smo blizu Doma sportova, logično je da se počelo ovdje, na Trešnjevci, gdje uostalom i sam živim. Super!'