NIJE POBJEGAO IZ ENGLESKE

Capello opovrgava: Idem na odmor

10.02.2012 u 17:25

Bionic
Reading

Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije talijan Fabio Capello poručio je kako nije pobjegao iz Engleske i kako nema namjeru preuzeti neki talijanski klub već odlazi na odmor

'Nisam pobjegao iz Engleske. U reprezentaciji mi je bilo odlično, ali ponekad dođe trenutak da odete', kazao je Capello, te dodao:

'Ne zanimaju me klubovi u Italiji. Sada samo želim odmor'.

Talijanski stručnjak je vodio englesku reprezentaciju posljednje četiri godine, a kormilo 'Gordog Albiona' je napustio zbog neslaganja s odlukom FA-a o oduzimanju kapetanske trake Johnu Terryju. Pod njegovim vodstvom engleska vrta je izborila nastup na SP-u u Južnoj Africi 2010. na kojem je ispala u osmini finala, te plasman na ovogodišnje Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. Dio medija smatra kako je to premalo s obzirom da je Talijana u zadnje četiri godine zaradio čak 28 milijuna eura.

'Kada pobijedite onda ste najbolji, a kada izgubite redovito ste najgori. Želim se zahvaliti igračima i svom osoblju reprezentacije, te Engleskom nogometnom savezu, na profesionalizmu koji su mi pokazali tijekom mog mandata izbornika. Posebno pozdravljam sve navijače koji su uvijek podržavali reprezentaciju i moj rad', poručio je Capello koji je ranije vodio Juventus, Milan, Romu i Real Madrid.