JE LI SE ŠALIO?

Čačićeva najava hrvatske 'pijanke' odjeknula svijetom

17.06.2016 u 10:57

Bionic
Reading

Ante Čačić posljednjih je dana postao zanimljiv svjetskim medijima, ne samo zbog impresivne pobjede Hrvatske protiv Turske, već i zbog najave 'odlaska na pivu' ako naši osiguraju osminu finala...

Hrvatski izbornik čini se da će si značajno povećati popularnost u svijetu nogometa na ovom Euru i to ne samo zbog odlične igre naše izabrane vrste koju mnogi smatraju jednim od favorita iz sjene uoči nokaut faze natjecanja.

#‎navijajmokao1

Pošaljite Vatrenima putem Facebooka, Twittera ili Instagrama fotku svoje amajlije – predmeta za sreću i zaželite im uspjeh na EURU 2016. Označite objavu s #navijajmokao1 i osvojite Samsung Galaxy J3 i druge nagrade! Više na http://bit.ly/Navijajmokao1

Naime, Čačićevu popularnost podigla je i nedavna izjava da će igrače u slučaju plasmana u osminu finala počastiti pokojom pivom. Tu su vijest prenijeli brojni mediji, uključujući i najuglednije portale u Njemačkoj.

'Hrvati se žele nakon utakmice sa Češkom napiti,' stoji naslov na njemačkom Weltu koji citira Čačićevu izjavu da je obećao igračima dvije, tri pive ako osiguraju prolazak dalje.

'U slučaju prijevremenog osiguranja mjesta u osmini finala hrvatski izbornik najavio je tulum,' stoji u istom članku uz prognozu da bi Vrsaljko i Pjaca mogli zamijeniti Strinića i Badelja u sastavu protiv Češke. Na sličan način, sa simpatijama, o Čačićevoj izjavi pišu i drugi njemački te strani mediji, no naši igrači ne vjeruju da Ante bio ozbiljan pri tom obećanju.

'Ma, to se izbornik sigurno šalio. Pred nama je Češka i koncentrirani smo na tu utakmicu. Potom i na Španjolsku. Neće biti nikakvog opuštanja ni proslave. Sve smo podredili uspjehu na Euru i takve stvari nam sada ne bi koristile. Eventualno kada prvenstvo završi,' kaže Domagoj Vida.