OZLJEDA S KUGLANJA

Bynum inkasirao 16,5 milijuna dolara, a nije igrao ni sekunde!

19.03.2013 u 14:03

Bionic
Reading

Sve šanse, ako su uopće i postojale, da centar Andrew Bynum ove sezone odigra ijednu NBA utakmicu za Philadelphiju 76erse pale su u vodu nakon što je klub objavio da košarkaš ide na novu operaciju

Bynum (25) će u utorak biti podvrgnut operaciji oba koljena, zbog kojih je i dosada izbivao s parketa te nije odigrao ni minute za 76erse otkako je prošloga ljeta stigao u Philadelphiju iz Los Angeles Lakersa.

Postoji velika mogućnost da Bynum nikada ni ne zaigra za 76erse s obzirom da će predstojećeg ljeta postati slobodan igrač, ukoliko ga Philadelphia ne odluči zadržati, odnosno ne ponudi mu novi ugovor. Tako je Bynum ove sezone zaradio 16,5 milijuna američkih dolara, a da nije ni sekunde proveo na parketu. Da priča bude potpuno apsurdna, Bynum je bolno koljeno dodatno ozlijedio zabavljajući se s društvom na kuglanju.

Šanse da se to dogodi su male s obzirom da bi odlaskom Bynuma Philadelphia dobila veliki prostor u 'salary capu', što bi joj omogućilo dovođenje drugih slobodnih igrača predstojećeg ljeta.

Bynum je prije dolaska u 76erse bilježio 18,7 poena i 11,8 skokova u Lakersima, s kojima je osvojio dva uzastopna naslova prvaka NBA lige 2009. i 2010. godine.