GOL ODLUKE?

Burić ostao tmuran, Slovenci borbeno na Poljud!

17.07.2015 u 07:03

Bionic
Reading

Hajduk je u prvom dvoboju ogleda s Koperom poražen i niti kasni gol iznimne 'specifične vrijednosti' nije popravio raspoloženje u redovima bijelih

Damir Burić se suočio s prvim porazom na klupi svog novog kluba. Hajduk je zabio u zadnjim minutama za daleko podnošljivijih 2:3, ali Burić je ostao krajnje smrknut.

'Ništa mi nije lakše zbog Nižićevog gola, poraz je uvijek poraz. Čeka nas jako težak uzvrat, ali jedva ga čekam da vidim možemo li ispraviti naše greške. Bez obzira na uvjete uvijek ću tražiti nadigravanje s protivnikom i to sam igračima rekao i na poluvremenu,' otkriva trener bijelih i nastavlja:

'Onakav početak je jako teško pao momčadi. Bila je to čudna utakmica u kojoj su prekidi vrijedili više od izigranih akcija, i znamo što nam je činiti u uzvratu. Vidimo se u Splitu,' poručio je Burić, dok njegov kolega na klupi Kopera, talijan Rodolfo Vanoli likuje:

'Izvanredna utakmica i iako imamo veliko poštovanje prema svemu što nas čeka - u Split idemo po nešto veliko i važno. Ovakve golove moramo prestati primati, ali to je cijena mlade momčadi i želimo dalje napredovati,' kaže oduševljeni Talijan, a prenosi Slobodna Dalmacija.