INZAGHI I DALJE U PROBLEMU

Brozovićev suigrač taman će se oporaviti da stvara probleme Hrvatskoj na SP-u u Katru

21.10.2022 u 23:10

Bionic
Reading

Premda se vratio treninzima, napadač belgijske nogometne reprezentacije i talijanskog velikana Intera Romelu Lukaku (29) ipak neće konkurirati za subotnju utakmicu protiv Fiorentine.

Lukaku se ovoga tjedna vratio treninzima nakon što je od kraja kolovoza bio odsutan zbog ozljede bedra. Očekivalo se kako bi u subotu mogao nastupiti protiv Fiorentine, no u taboru Nerazzurra ne žele ništa riskirati.

'Romelu je blizu povratka, ali put u Firencu dolazi prerano. Dva dana je djelomično trenirao s grupom, očito mora vratiti kondiciju za utakmicu, ali je vrlo motiviran', rekao je trener Simone Inzaghi za Inter TV.

'Napokon, nakon dugo vremena, ta je lezija zacijelila, ali sutra neće biti s nama. Međutim, nadamo se da ćemo ga imati do srijede i utakmice protiv Viktorije Plzen', dodao je.

Inzaghi je kazao da su vratar Samir Handanović, veznjaci Marcelo Brozović i Roberto Gagliardini također izvan stroja te neće biti na raspolaganju za subotnji susret.

Inter je loše ušao u sezonu i trenutačno je tek sedmi u Serie A. Međutim, tri pobjede iz posljednje četiri utakmice, uključujući i onu nad Barcelonom u Ligi prvaka, vratile su ih na pravi put.

'Rezultati donose samopouzdanje i znamo da ćemo biti pod pritiskom svaka tri dana od sada do pauze za Svjetsko prvenstvo Kup', rekao je Inzaghi.