KRAJ BITKE ZA ŽIVOT

Borilački svijet tuguje za velikim talentom; krivac još uvijek u bijegu

05.05.2016 u 16:21

Bionic
Reading

Talentirani Bellatorov borac, Jordan Parsons, izgubio je bitku za život. Posljedice prometne nesreće u kojoj ga je udario automobil pokazale su se kobnima za 25-godišnjaka iz Farga

Parsonsa je udario automobil, čiji je vozač pobjegao s mjesta nesreće koja se dogodila na ulicama Delray Beacha u kojem je borac trenirao s poznatim Blackziliansima.

Slučajni prolaznici, koji su svjedočili nesreći, pozvali su Hitnu pomoć koja je Parsonsa prevezla u najbližu bolnicu.

Tamo je završio u komi te su mu liječnici morali amputirati dio noge. Posljedice nesreće su se nažalost pokazale kobnima te je mladi talent sinoć preminuo.

Parson je nastupao u perolakoj kategoriji, a tijekom karijere je ostvario 11 pobjeda i dva poraza. U Bellatoru je odradio tri nastupa, u dva je slavio prekidima, a u posljednjem je poražen podijeljenom odlukom sudaca. Svijet je ovime izgubio borca kojem su mnogi predviđali uspješnu karijeru.

Za odbjeglim vozačem se još uvijek traga, a prema riječima svjedoka, vozilo kojim je upravljao je Range Rover Sport iz 2012. ili 2013. godine.

U nastavku članka možete pogledati susrete s Timom Bazerom i Julijom Cesarom Nevesom. Riječ je o posljednjim dvobojima koje je ovaj mladić iz Michigana napustio uzdignute ruke, pobjede nokautom i gušenjem.