NITKO NE MOŽE OSTATI HLADAN

'Bomba' iz Serie A zbog koje se zatresao Poljud; ukoliko se ova vijest pokaže istinitom, pred Hajdukom je teška odluka

18.05.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Hajduk ovog ljeta najvjerojatnije ostaje bez mladog braniča Marija Vuškovića (19) koji bi se za milijunski iznos trebao preseliti u Serie A

'Bomba' s Apeninskog polotoka zbog koje se trese Poljud. Poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio, koji u pravilu iznosi provjerene informacije, tvrdi da je Torino poslao ponudu za Marija Vuškovića na koju će splitski prvoligaš teško ostati hladan.

Riječ je o iznosu između četiri i pet milijuna eura, a tu još treba uračunati i bonuse, dok je Vuškovićeva vrijednost preko transfermarkta tri milijuna eura.

Treba napomenuti da je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius boravio u Milanu gdje se navodno sastao s predstavnicima Torina kako bi porazgovarao o budućnosti mladog reprezentativca Hrvatske.

  • +38
Šibenik - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Inače, Hajduk s Vuškovićem ima ugovor do ljeta 2024., a njegovu budućnost odredit će ponuda, ukoliko je ona dovoljno velika da zadovolji čelnike splitskog prvoligaša jasno je da Vušković odlazi već ovog prijelaznog roka.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.