SENZACIJA U FINALU

Čudesni Rebić uništio Bayern, Kovač ukrao titulu budućem klubu!

19.05.2018 u 22:01

Bionic
Reading

Eintracht iz Frankfurta priredio je veliko iznenađenje u finalu njemačkog Kupa, svladavši Bayern 3:1 zahvaljujući dva pogotka hrvatskog napadača Ante Rebića...

Kovač se na savršen način oprostio od Eintrachta. Iako je u završnici Bundeslige ostao bez mjesta koje vodi u Europsku ligu, ipak je klub iz Frankfurta odveo u Europu i to na spektakularan način: osvajanjem njemačkog Kupa pobjedom u finalu protiv Bayerna!

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Ključan u velikoj pobjedi bio je hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić koji je odigrao najbolju utakmicu u životu. Rebić se već u 11. minuti sjurio prema golu Ulreicha i matirao ga za rano vodstvo Eintrachta, a s tim se rezultatom otišlo i na poluvrijeme.

U 53. minuti izjednačio je Lewandowski, ali u 82. minuti Rebić se kao tenk sjurio prema golu Bayerna i fantastično zabio za povijesnu pobjedu svog kluba. Sudac je u prvi mah razmišljao o poništenju gola zbog igranja rukom Boatenga, ali ga je ipak nakon video analize priznao.

U sudačkoj nadoknadi Bayern je krenuo sa svim igračima uključujući Ulreicha u napad pa je primio i treći gol. Mijat Gaćinović poslao je loptu u praznu mrežu.

Eintracht je tako stigao do petog osvojenog Kupa u svojoj povijesti, a Niko Kovač pokazao je Bavarcima kakav je trener i s velikim autoritetom ući će u svlačionicu slavnog kluba kojeg preuzima ovog ljeta...

Njemački kup, finale:

Eintracht – Bayern 3:1 (Rebić 11, 82, Gaćinović 90+6 / Lewandowski 53)