udario svog nogometaša

Bivši izbornik Argentine u problemu; bliski suradnik dobio otkaz zbog šake u glavu

31.07.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Po navodima brazilskih medija Pablo Fernandez, kondicijski trener brazilskog nogometnog prvoligaša Flamenga, dobio je otkaz nakon što je fizički nasrnuo na igrača svog kluba Pedra

Tako je barem naveo igrač Flamenga Pedro koji je takvo što objavio na društvenim mrežama, ali je iste riječi ponovio policiji u Belo Horizonteu te čelnicima kluba.

Cijeli se slučaj dogodio nakon prvenstvene utakmice u kojoj je Flamengo u gostima pobijedio Atletico Mineiro 2-1. Pedro je kroz cijelu utakmicu ostao na klupi te je, kako navodi 52-godišnji kondicijski trener, bio izrazito ljut zbog toga. Imao je, po njegovim riječima i neprimjerene izjave te ponašanje zbog čega je nastao sukob.

Kondicijski trener se odmah ispričao zbog svojih reakcija, a nogometaš je službeno naveo da je u svlačionici od njega primio udarac šakom u glavu.

Trener prve momčadi Flamenga je Jorge Sampaoli, nekadašnji izbornik Argentine, koji od 2019. godine surađuje s Pablom Fernandezom. Inače, kondicijskom treneru ovo nije prvi izgred koji je imao tijekom karijere. Dok je sa Sampaolijem radio u Marseilleu francuska Ligue 1 ga je suspendirala zbog fizičkog napada na navijača na utakmici Marseillea i Nice.