uživa na cipru

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Bayerna otkrio nam razlog svoje 'neprepoznatljivosti i transformacije'

11.05.2020 u 19:50

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić u prosincu će napuniti 39 godina, ali još uvijek je aktivan nogometaš. Trenutno je član ciparskog drugoligaša Ayia Nape. Naravno, kao ni u ostatku svijeta, ni na Cipru ne igra se nogomet, ali Pranjić itekako žestoko trenira, što je vidljivo i na njegovoj muskulaturi.

Iako se mnogi često znaju ugledati u Cristiana Ronalda, jer njegovi mišići djeluju nestvarno, čini se da je slavni Portugalac opakog konkurenta dobio u našem Danijelu Pranjiću.

Makar, s obzirom na to da je Pranjić i četiri godine stariji, možemo čak i reći da je bivši hrvatski reprezentativac posve zasjenio napadača Juventusa.

Doduše, kako nam je Pranjić rekao, ovi mišići i nisu neka novost. Za razliku od duge kose i brade.

'Bio sam ja oduvijek ovako žilav, čvrst, ali možda mišići nisu dolazili do izražaja. Sada, u vrijeme ove korona-krize doma sam ipak puno više vježbao s utezima, pa su i sami mišići veći. Jedino što je novost jest ova brada, s kosom sam puno puta znao eksperimentirati. Ali kako dugo nisam u medijima, onda možda i izgledam malo drugačije', sa smiješkom nam je prenio Danijel Pranjić.

Inače, prije nekoliko dana objavili smo dugački intervju s Pranjićem, u kojem se prisjetio svojih reprezentativnih utakmica, nastupa s Bayernom u Ligi prvaka, ali i razmišljanju zašto se ne namjerava vratiti u hrvatski nogomet.

Taj intervju pročitajte OVDJE.

  • +35
Danijel Pranjić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#tbt #ayianapa #nissibeach ❤

Objavu dijeli dp32 (@danijelpranjic32dp)