DEBAKL U LIGI PRVAKA

Bivši Dinamov trener žestoko kritizirao sve u Maksimiru!

04.11.2016 u 21:08

Bionic
Reading

Bolna je spoznaja to da je Dinamo najlošija momčad u Ligi prvaka. No dojam je da se u Maksimiru zbog toga i ne zabrinjavaju jer blamažu pravdaju velikom financijskom dobiti. A da to nije dobra vodilja i putokaz, potvrdio je bivši hrvatski izbornik te dugogodišnji pratitelj zbivanja u Dinamu, Otto Barić

'Ono što Dinamo igra, to nema veze s nogometom, to je sramota. Za grad Zagreb, za navijače, za imidž Dinama', rekao je u razgovoru za Sportske novosti Otto Barić te nastavio.

'Dinamo svojim igrama tjera publiku, ljudi su sretni kad završi utakmica. I da vam još nešto kažem, ono što je napravio Stojanović, to nisam nikad vidio. Ja sam bio u puno utakmica na klupi, nikad mi igrač nije napravio takvu glupost. U 15. minuti, nakon prva dva faula, rekao sam da će taj dečko dobiti crveni. To je dokaz mentalnog stanja igrača i momčadi, priprema za utakmicu je bila loša, općenito, priprema za Ligu prvaka je strašno loša.

Primiš 12 golova, ne zabiješ nijedan, imaš tri udarca na gol!? Pa koji je smisao? I nije tu kriv Petev, što on jadan zna kako stvari ovdje funkcioniraju. Ali ja nikad ne bih prihvatio da mi prodaju najbolje igrače, a ne dovedu nikoga, pa bio bih lud da to prihvatim. Ovo što igra Dinamo je užas', zaključio je Barić.