ZVIJEZDA U POSJETI

Bilić opet zablistao: Govor koji je oduševio Engleze

20.05.2016 u 23:45

Bionic
Reading

Slaven Bilić je opet izazvao pažnju i pokupio simpatije engleske nogometne javnosti, 'Super Slav' ovaj je puta demonstrirao svoje motivacijske metode na West Hamovoj amaterskoj momčadi

U sjajnom službenom videu West Hama prati se klupska amaterska momčad koja se priprema za dvoboj. Nakon uobičajenog govora njihovog trenera iznenadio ih je dolazak Slavena Bilića koji je pozdravio, nahvalio kolegu koji ih vodi, te pitao tko je kapetan. Javio se jedan korpulentniji mladić i Bilić je odmah reagirao:' Oo, pa ti i izledaš kao kapetan,' te mu stavio kapetansku vrpcu. Nasmijao ih je za početak i otkrio im prvoligašku rutinu.


'Već ste napravili sjajan posao do sada, ali ovo vam je zadnja utakmica na ovom stadionu i učinite nas ponosnima. Ovako radimo u prvoj momčadi... Napravimo krug i sada slijedi dogovor. Ovako, znam da je pritisak tu, ali uvijek svojima govorim da igraju s osmijehom. Budite sretni igrajući nogomet, jer samo je obitelj bolja od nogometa. Morate uživati,' govorio je zaneseno Bilić i za kraj podigao glas.

'Morate i naporno raditi na terenu. Boriti se jedan za drugoga! OK, hoćemo to napraviti,' zavikao je Bilić i izazvao momčadski 'roar'. Bilić je u prvoj sezoni potpuno osvojio srca hammersa, sada slijedi nastavak i sezona potvrde rasta. Bilić je strpljenje zaslužio.

Dan West Hamovih rezervi, Slaven Bilić nastupa od 3 min 05 sek