DOMAĆA POSLA

Besek: Ma kakav bojkot protiv Hajduka?

11.09.2009 u 10:56

Bionic
Reading

Ulica priča, Varteks demantira. Dražen Besek, trener varaždinske momčadi, potvrdio je za Hinu da njegova momčad ni u kom slučaju neće bojkotirati nedjeljnu utakmicu s Hajdukom

'Nema govora o bojkotu utakmice protiv Hajduka u nedjelju, štoviše u toj utakmici idemo na pobjedu, jer nema slađeg nego pobijediti momčad koja se protiv tebe dolazi vaditi s već unaprijed upisanim bodovima', izjavio je za Hinu trener NK Varteksa Dražen Besek demantirajući napise u medijima o mogućem bojkotu nedjeljne utakmice.

Besek je dodao da vjeruje u svoje igrače i u njihovu strast koja će biti presudna u nedjeljnoj utakmici.

'Ona momčad koja će imati više strasti, odnosno više agresivnosti i želje za pobjedom uzet će sva tri boda. Uopće ne sumnjam da će to biti moji dečki', poručio je Besek.

Glasine o mogućem bojkotu utakmice protiv Hajduka, osim struke, opovrgli su i iz uprave kluba. Tako je sportski direktor Samir Toplak rekao da nema govora o bojkotu te potvrdio za Hinu da je dio financijskih obaveza prema igračima ispunjen tijekom jučerašnjeg dana.

Ponajbolji igrač Varteksa i legenda kluba Miljenko Mumlek potvrdio je da mladi 'krojači' u nedjelju izlaze na travnjak po nova tri boda protiv Hajduka.

Što se tiče sastava, za nedjelju protiv Hajduka, Besek na raspolaganju ima gotovo sve igrače, čak i oporavljenog Matiju Smrekara, strijelca pogotka prošle sezone kada je Varteks usred Splita Hajduku uzeo sva tri boda. Utakmica protiv Hajduka igra se u nedjelju na stadionu u Varaždinu s početkom u 19 sati uz izravan prijenos na Hrvatskoj televiziji.