OZLIJEĐEN PRVI NAPADAČ

Benfica primila dodatni udarac na Maksimiru: Ovo je treneru najmanje trebalo...

08.03.2019 u 17:17

Bionic
Reading

Iz Benfice su potvrdili da će prvi strijelac portugalskog prvenstva Haris Seferović koji se ozlijedio u dvoboju protiv Dinama propustiti utakmicu u ponedjeljak s Belenensesom i vjerojatno neće igrati u uzvratu s 'modrima', što je ozbiljan hendikep uoči ključne europske utakmice...

Dinamo možda ima problema s ozljedama Ademija i Hajrovića, a Marin Leovac i Ivan Šunjić zbog kartona će morati propustiti dvoboj u Lisabonu sljedećeg četvrtka, no situacija nije bajna ni u redovima Benfice.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naime, s 15 postignutih golova najbolji strijelac portugalskog prvenstva Haris Seferović ozlijedio se u ranoj fazi utakmice na Maksimiru i izašao iz igre već u 35. minuti, a nakon toga igra gostiju značajno se pokvarila i sve je završilo minimalnim porazom koji je mogao biti i puno teži.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Švicarski reprezentativac bosansko-hercegovačkog podrijetla zbog te ozljede bedra neće igrati protiv Belenensesa u ponedjeljak, a vjeruje se da bi mogao propustiti i uzvrat protiv Dinama.

'Hvala svima na podršci. Vratit ću se na travnjak uskoro. Razočarani smo porazom, ali ništa još nije izgubljeno, jer ova ekipa će dati sve od sebe kako bi najbolje navijače na svijetu usrećila,' poručio je Seferović putem društvenih mreža.

Ozlijeđeni su ovog tjedna bili Jardel, Salvio, Fejsa i Conti, a Pizzi, Andre Almedia i Jonas dobili su odmor. Treneru Bruni Lageu neće biti lako sastaviti momčad za uzvrat, ali jasno mu je da više ne smije kalkulirati i da će morati s najjačim mogućim snagama udariti na Dinamo...