zapravo je sam kriv

Neobjektivni trener Benfice ne može vjerovati: Ovome se nisam nadao...

07.03.2019 u 22:24

Bionic
Reading

Nakon poraza na Maksimiru neobjektivni Bruno Lage je izjavio da smatra da bi bilo pošteno da je utakmica završila remijem te da se nadao da će njegovi igrači napraviti više na terenu...

Portugalski 42-godišnji stručnjak nije se proslavio u prvoj utakmici osmine finala Europske lige, u kojoj je Benfica potpuno zasluženo izgubila, a trebala je i gore proći od minimalnog poraza.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bruno Lage bez jasnog razloga ostavio je kod kuće najboljeg asistenta portugalskog prvenstva Pizzija, a nije poveo niti uglednog Jonasa te Andrea Almeidu.

S obzirom na amatersku pripremu utakmice, može biti sretan što nije još gore kažnjen, ali nije tako zvučao nakon susreta.

'Nije to rezultat kojem sam se nadao. Dobro smo ušli u susret i imali čistu priliku zabiti, ali nismo uspjeli. Nismo bili natjecateljski raspoloženi kako smo priželjkivali, ali ovaj rezultat sve ostavlja otvorenim,' izjavio je Bruno Lage pa neobjektivno zaključio:

'Ovo je šteta. S obzirom na viđeno na terenu, pravedan rezultat bio bi remi.'

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Sljedećeg četvrtka u Lisabonu trener Benfice vjerojatno se neće kockati kao na Maksimiru, no Dinamo je pokazao ove sezone da može igrati sa svima i ne treba se bojati niti najjačeg sastava vodeće momčadi portugalskog prvenstva...