ždrijeb još samo jednom

Uefa iznenada uvela važnu promjenu koja će se ticati i Dinama ako prođe Benficu

08.03.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Krovna europska nogometna organizacija potvrdila je kako će 15. ožujka biti održan ždrijeb Lige prvaka i Europske lige, a odlučila je da će to biti i posljednji pa će klubovi koji ostanu u natjecanju saznati taj dan svoj kompletan put do finala...

Pobjedom na Maksimiru 1:0 protiv Benfice, Dinamo je došao na prag prolaska u četvrtfinale Europske lige, što bi bio jedan od najvećih uspjeha našeg klupskog nogometa od osamostaljenja.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ovog petka saznali su 'modri' da ako dovrše posao u Lisabonu 14. ožujka, već dan kasnije saznat će ne samo protivnika u četvrtfinalu Europske lige, već i s kim se križaju u eventalnom polufinalu, a koga izbjegavaju do finala.

Novost je to koju je Uefa uvela u odnosu na prethodne sezone, u želji da olakša klubovima planiranje završnice i lakše skautiranje protivnika.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Isto vrijedi za Ligu prvaka čiji će se ždrijeb održati u 12 sati 15. ožujka u Nyonu, a sat vremena kasnije bit će poznat i kostur ostatka natjecanja u Europskoj ligi, nadajmo se s Dinamom u važnoj ulozi...